Често задавани въпроси

Може да посетите нашия магазин на адрес гр. София – Студентски град, зад South Mall, ул.Петър Увалиев 1.
За поръчка от разстояние може да направите запитване към нас чрез онлайн формата на сайта като попълните съответните полета или като ни пишете на лично съобщение във фейсбук страницата ни ECHO Fightwear.
Може да ни се обадите и по телефона на номер 0887392233 в работно време (от 10:00 до 19:00 в работни дни).
ECHO Fightwear не гарантира постоянна наличност на всички стоки и размери от рекламираните на сайта. Моля да се свържете с нас за информация дали търсен от Вас продукт е наличен при нас.
Към момента може да платите поръчани през Сайта стоки с наложен платеж – с пощенски паричен превод по куриера при доставяне на поръчката.
Поръчките от Сайта се изпращат от SLS чрез куриерска фирма „ЕКОНТ” . Може да изберете:

а) доставка до избран от Вас офис на куриерска фирма Еконт; или

б) доставка до посочен от Вас адрес в България.

Доставката ще е за Ваша сметка като цената е около 4-5 лв.
Потребителите по Закона за защита на потребителите имат право да се откажат от сключения договор от разстояние в 14 дневен срок от доставка на поръчката. Правото не може да се упражни в някои предвидени в закона случаи, като напр. за продукти, изработени по поръчка на потребителя или за запечатани продукти, които са разпечатани след доставката им и не могат да бъдат приети обратно поради съображения, свързани с хигиената или защита на здравето (напр. бельо, бански костюми, чорапи и др.).

Продуктът, от който се отказвате следва да бъде върнат в същия вид, в който сме Ви го доставили (с оригинална опаковка, с всички принадлежност, етикети и др. и без следи от употреба).

Разходите за връщане ще бъдат за Ваша сметка.

Може да упражните правото си на отказ като се свържете с нас по някой от посочените начини или и чрез стандартния формуляр за отказ.

Свържете се с нас в случай, че имате някакви въпроси!